Πρόκειται για ένα άρτια σχεδιασμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, με καταρτισμένους καθηγητές οι οποίοι ήταν πάντα βοηθητικοί! Τα μαθήματα εμπλουτισμενα τα περισσότερα από αυτά με case study μου προσέφεραν γνώση η οποία θα μου είναι χρήσιμη στον χώρο εργασίας! Ιδιαίτερη θα ήθελα να αναφερθώ στις εκδηλώσεις που γίνονται (University of Athens MBA Business Series) και μας δίνουν την δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις δίνοντας προστιθέμενη αξία! Τέλος το πρόγραμμα του ΜΒΑ ειναι απόλυτα οργανωμένο δείχνοντας τα απαιτούμενα αντανακλαστικά μες στην υγειονομική κρίση με την βοήθεια της γραμματείας να είναι καταλυτική όποτε της ζητήθηκε! Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για εμένα!


Τσιατσιμάς Απόστολος, απόφοιτος 2021

Το MBA του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, αποτελεί αδιαμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να έχω κάνει σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών. Έχοντας σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, αναζητούσα ένα μεταπτυχιακό διεθνών προδιαγραφών, που θα διεύρυνε περαιτέρω τους γνωστικούς μου ορίζοντες και θα γεφύρωνε το υπόβαθρο των πολιτικών επιστημών με τους κλάδους της διοίκησης και της οικονομίας. Από την πρώτη στιγμή είδα το εν λόγω μεταπτυχιακό ως κάτι πρωτοποριακό και ως μια σπουδαία πρόκληση, όπως και αποδείχθηκε στην πορεία. Η απόκτηση MBA από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο της χώρας και η παράλληλη εξειδίκευση στον τόσο δυναμικό και ολοένα ανερχόμενο κλάδο της υγείας ήταν για εμένα ο ιδανικός συνδυασμός που θα μου προσέφερε ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Με σιγουριά μπορώ να πω ότι είναι ένα δυναμικό και απαιτητικό μεταπτυχιακό, άρτια οργανωμένο, με εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, που με τις γνώσεις και εμπειρίες που διαθέτει αποτέλεσε για εμένα πηγή έμπνευσης και με ώθησε να προσπαθήσω για το καλύτερο. Επιστέγασμα της πορείας μου ήταν η τιμή που μου έγινε, ως αριστούχου με τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από όλα τα προγράμματα MBA του ΕΚΠΑ, να εκφωνήσω τον θρησκευτικό όρκο στην τελετή ορκωμοσίας.

Λαμπροπούλου Φωτεινή, απόφοιτη 2022

Πιστεύω πως το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποτελεί σημαντικό εφόδιο στους φοιτητές για την επαγγελματική τους πορεία. Εξοπλίζει με πολύτιμες γνώσεις και μαθαίνεις να λειτουργείς με ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Στην ολοκλήρωση της μοναδικής αυτής εμπειρίας, καθοριστικό ρόλο είχε η αναμφισβήτητη ποιότητα των καθηγητών μας, οι οποίοι ήταν άψογοι, τόσο ως προς τη συμπεριφορά τους απέναντι στους φοιτητές, αλλά κυρίως ως προς το διδακτικό τους έργο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.


Βλάχου Αικατερίνη, απόφοιτη 2022

Το University of Athens MBA με ειδίκευση στο χώρο της Υγείας αποτελεί ένα άκρως ενδιαφέρον και σύγχρονο πρόγραμμα που συμβάλλει στην περαιτέρω κατάρτιση επαγγελματιών υγείας και στελεχών στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Οι γνώσεις που έλαβα από το πρόγραμμα αυτό βρήκαν άμεση εφαρμογή στην εργασία μου στον τομέα των κλινικών μελετών. Οι διδάσκοντες ήταν πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, ενώ τα μαθήματα ευνοούσαν την ανταλλαγή απόψεων σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον τομέα της υγείας.


Ιορδανίδου Άννα, απόφοιτη 2022

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποτελεί ένα σύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών μεταπτυχιακό. Μου παρέχει εξειδικευμένες και αναβαθμισμένες γνώσεις και δυνατότητα να έχω μια πλήρη, ολοκληρωμένη και ζωντανή εικόνα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αποτελεί μια άριστη επιλογή πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, δεδομένου ότι δεν περιορίζεται στην παροχή θεωρητικών γνώσεων αλλά αναδεικνύει την διασύνδεση αυτών με την πράξη. Οι καθηγητές είναι άριστα καταρτισμένοι, προσηνείς και συνεργάσιμοι. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η οργάνωσή του, η οποία ξεπερνά κάθε προσδοκία.


Σταυρούλα Αγγελοπούλου, απόφοιτη 2021

Η επιλογή μου να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο ΜΠΣ ήταν από τις πιο σωστές στη ζωή μου.Το πολύ σωστά δομημένο πρόγραμμα σπουδών αλλά και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας είναι αυτά που ξεχώρισα και με έκαναν να νιώσω πιο δικαιωμένος για την απόφασή μου.Συνεργάστηκα με καθηγητές που ήταν πάντα δίπλα μου και απέκτησα γνώσεις οι οποίες με κάνουν να νιώθω πιο σίγουρος βγαίνοντας πλέον στην αγορά εργασίας.


Γατσώρης Βασίλειος, απόφοιτος 2019

Το  MBA του ΕΚΠΑ είναι αρκετά απαιτητικό, ανώτατου ακαδημαϊκού επιπέδου με πολύ σωστά δομημένο πρόγραμμα σπουδών και υψηλό επίπεδο διδασκαλίας. Το επέλεξα προκειμένου να αποκτήσω ένα επιπλέον προσόν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αποκτώντας γνώσεις που έχουν άμεση εφαρμογή στο κόσμο των επιχειρήσεων. Αποτέλεσε την καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία στην ζωή μου. Με την περάτωση του αισθάνομαι πολύ τυχερή που το παρακολούθησα!


Κούκη Βσιλική, απόφοιτη 2022

Αναμφίβολα ήταν για μένα μια σπουδαία πρόκληση, συνδυάζοντας το με εργασία και οικογένεια, αλλά αποτέλεσε πηγή έμπνευσης που με ώθησε να προσπαθήσω για το καλύτερο.


Σοφία Παπαγιάννη, απόφοιτη 2022

Έμπειρο προσωπικό, με εμπειρία από την αγορά εργασίας. Το επίπεδο σπουδών αρκετά υψηλό και κάλυπτε όλες τις σύγχρονες διδακτικές ανάγκες. Το πρόγραμμα εξαιρετικά δομημένο για επαγγελματίες. Απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος με την επιλογή μου να το επιλέξω!


Μιχάλης Μιχαλακόπουλος, απόφοιτος 2022

Η  ευελιξία του ωραρίου σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο σπουδών και γνώσεων που προσφέρει το πρόγραμμα, το καθιστούν για εμένα σε ένα από τα καλύτερα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών για στελέχη που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για την ταυτόχρονη επαγγελματική εξέλιξη τους.


Καλογερόπουλος Διονύσης, απόφοιτος 2019

Ως πρόσφατα απόφοιτος νιώθω ιδιαίτερα δικαιωμένος για την επιλογή μου, τόσο για το γνωστικό επίπεδο του οποίου έγινα μέτοχος, όσο και για το κύρος, το οποίο προσδίδει το συγκεκριμένο Πρόγραμμα.


Σταύρος Πουλογιαννόπουλος, απόφοιτος 2022

Το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης οικονομίας και σου δίνει την ώθηση και τα εφόδια για περαιτέρω εξέλιξη, ανάπτυξη και αναζήτηση νέων στόχων.


Κατσίλα Αικατερίνη, απόφοιτη 2019

Ο σχεδιασμός του University of Athens ΜΒΑ στο χώρο της Υγείας παρέχει στο φοιτητή την ευχέρεια να αναπτύξει δεξιότητες απόλυτα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας. Η προσέγγιση σύγχρονων προκλήσεων στο χώρο της υγείας δίνει την ευκαιρία για επιστημονική έρευνα υψηλών προτύπων. Τόσο η προσφερόμενη ακαδημαϊκή γνώση όσο και η επαγγελματική εμπειρία που μεταφέρεται μέσα από τις μελέτες περιπτώσεων, εκπορεύονται από καθηγητές με διεθνή καριέρα και βασίζονται σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα.

Φιλίνης Γεώργιος , απόφοιτος 2019

'Ενα πραγματικά εξαιρετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με εκπληκτικούς διδάσκοντες. 'Ολοι ανεξαιρέτως πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν απορίες, αλλά και να συζητήσουν πραγματικά case studies. Αποκόμισα σημαντικές γνώσεις και κατανόησα τη σύνδεση θεωρίας και πράξης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.


Μπένης Δημήτρης, απόφοιτος 2022

Από τη φοίτησή μου στο πρόγραμμα αποκόμισα όχι μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για την οικονομική επιστήμη, αλλά και την εμπειρία να ανταπεξέρχομαι στα καθημερινά προβλήματα των σημερινών επιχειρήσεων.


Ράλλης Δημήτριος, απόφοιτος 2019

Πριν τέσσερα χρόνια πήρα τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσω το παρόν μεταπτυχιακό ,κάτι το οποίο με οδήγησε στο να  καταλάβω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα πίσω από τις ατέρμονες γνώσεις που σου προσφέρει γύρω από την οικονομική επιστήμη σου δίνει την ώθηση  να ανοίξεις καινούργιους ορίζοντες. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί κοινή διαπίστωση το γεγονός ότι όλοι οι φοιτητές μηδενός εξαιρουμένου καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για να μπορέσουν να κατακτήσουν τον τίτλο το οποίο απονείμει το πρόγραμμα MBA και αυτό φυσικά γίνεται πραγματικότητα με τη βοήθεια του τέλεια οργανωμένου προγράμματος  μαθημάτων που τους παρέχεται με σκοπό να τους κατευθύνει. Την στιγμή που θα διαβεί κάνεις το κατώφλι αυτού του ιστορικού  κτιρίου εκτός από την ικανοποίηση και ανακούφιση  την οποία θα αισθανθεί θα έχει συνειδητοποιήσει ότι από δω και στο εξής η ζωή του θα αποκτήσει άλλο νόημα, διότι πια θα έχει στα χέρια του ένα ανυπέρβλητο όπλο που τόσο μόχθησε δηλαδή τον τίτλο Master of Business Administration. Εν κατακλείδι στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι οι πυλώνες οι οποίοι στηρίζουν την προσωπικότητα αλλά και το Βιογραφικό μου έχουν ισχυροποιηθεί και αυτό ήρθε εις πέρας  με την αδιάκοπη στήριξη που είχα από κάθε καθηγητή που αποτελεί αυτό το ιστορικό  πανεπιστήμιο.

Μανιός Γεώργιος, απόφοιτος 2019

Από τη φοίτησή μου στο ΜΒΑ με ειδίκευση τη Λογιστική διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα πολύ υψηλού επιπέδου Μεταπτυχιακό, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του προγράμματος σπουδών και των διδασκόντων. Η αποφοίτηση από το εν λόγω μεταπτυχιακό ήδη αποτελεί σημαντικό εφόδιο στην εργασιακή πορεία μου καθώς μου έχει διευρύνει τις γνώσεις μου στη Λογιστική.

Φυτόπουλος Ιωάννης, απόφοιτος 2019

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA - Λογιστική, το οποίο παρακολούθησα, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και το επέλεξα, καθώς στοχεύει στην πολύπλευρη προσέγγιση του συγκεκριμένου κλάδου. Η εκπόνηση των εργασιών που απαιτούνταν σε κάθε μάθημα, μου έδωσαν τη δυνατότητα να εξασκηθώ και να κατανοήσω σε βάθος τη διαδικασία συλλογής, καταγραφής και ελέγχου των επιχειρήσεων. Επιπλέον, συνέβαλαν στην εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων, που αποκόμισα, αλλά και στη διεύρυνση της αντιληπτικής μου ικανότητας αναφορικά με τις διαδικασίες λήψης καίριων αποφάσεων. Επιπρόσθετα, η άριστη επικοινωνία με τους καθηγητές με βοήθησε να επιλύσω απορίες, να επεκτείνω τις δεξιότητές μου και να προετοιμαστώ αποτελεσματικά για την αγορά εργασίας. Όλα τα παραπάνω καθώς και η στήριξη των καθηγητών μου, έδρασαν καταλυτικά στην απόφασή μου να συνεχίσω τις σπουδές μου σε διδακτορικό επίπεδο.

Ζαρουλέα Θεοδώρα, απόφοιτη 2019

Απέκτησα ένα νέο ενδιαφέρον στη καριέρα και στη ζωή μου. Παρά την 20ετή εμπειρία μου στον χώρο, μαθαίνω καινούργια πράγματα και αισθάνομαι ότι γίνομαι πληρέστερος και πιο καταρτισμένος επαγγελματίας.


Τσακνής Αργύριος, απόφοιτος 2018

Η αποκόμιση που έχω από το μεταπτυχιακό είναι πολλή θετική. Μέσα από το μεταπτυχιακό κατάφερα να αποκτήσω γνώσεις που έχουν άμεση εφαρμογή στο κόσμο των επιχειρήσεων. Τόσο οι καθηγητές όσο και τα βιβλία βοήθησαν προς αυτή τη κατεύθυνση. Σίγουρα το συστήνω ανεπιφύλακτα!


Μπαντίκος Αχιλλέας, απόφοιτος 2019

Με το ΠΜΣ, αντιμετώπισα θέματα που άπτονται στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων. Η θεματολογία των ασκήσεων και των θεμάτων εξάγεται από τον συνδυασμό της ακαδημαϊκής θεωρίας και της πρακτικής εφαρμογής έτσι όπως υλοποιούνται στην πράξη.


Παπανδρεάδης Πάνος, απόφοιτος 2019

Η επιλογή μου να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο ΜΠΣ ήταν από τις πιο σωστές στη ζωή μου.Το πολύ σωστά δομημένο πρόγραμμα σπουδών αλλά και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας είναι αυτά που ξεχώρισα και με έκαναν να νιώσω πιο δικαιωμένος για την απόφασή μου.Συνεργάστηκα με καθηγητές που ήταν πάντα δίπλα μου και απέκτησα γνώσεις οι οποίες με κάνουν να νιώθω πιο σίγουρος βγαίνοντας πλέον στην αγορά εργασίας.


Γατσώρης Βασίλειος, απόφοιτος 2019

Όταν εργάζεσαι στις Οικονομικές Υπηρεσίες του μεγαλύτερου ασφαλιστικού Ταμείου της Ελλάδας, είναι σημαντικό να συμπληρώσεις το ακαδημαϊκό σου υπόβαθρο με πρακτική και θεωρητική γνώση για το πώς μέσω της Λογιστικής απεικονίζεται η οικονομική κατάσταση του φορέα και πως αυτή συμβάλλει για τη λήψη σημαντικών οικονομικών αποφάσεων. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ-Λογιστική γεφύρωσε τις γνώσεις μου, τις δεξιότητες μου και την εμπειρία μου και με βοήθησε να αποκτήσω ένα εξαιρετικό υπόβαθρο οικονομικών και λογιστικών γνώσεων με την συμβολή αφενός των καθηγητών και αφετέρου της προσεκτικά επιλεγμένης βιβλιογραφίας. Εν κατακλείδι, το συγκεκριμένο ευρύ πρόγραμμα σπουδών και οι ευκαιρίες μάθησης που μου προσφέρθηκαν, μου έδωσαν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.


Σπανού Φωτεινή, απόφοιτη 2018

I am going through the second semester in this full-time 2-year Post-graduation degree, and I am in the position to say that this Master is a Must-do for those who seek for broader-spectrum knowledge. Knowledge translates to power and power is giving choices to ourselves (and further to our families). The teaching Staff is really eager to transfer whatever is hidden in their minds. Statistics may not have been my strongest point but Strategics, Health Technology Assessment, Superior Accounting , Macroeconomics, Social Epidemiology and several other subjects were reached by studying and writing English and Hellenic references. As this Degree has proven to be very demanding upon the study hours to perform the basics on the examination dates, I strongly recommend it for the young at heart who have been joyed by the challenge to achieve the outmost of their abilities! I will close with Whitehead’s saying: “There is urgency in coming to see the world as a web of interrelated processes of which we are integral parts, so that all of our choices and actions have consequences for the world around us”. Enjoy this journey!


Πάνος Καίσαρης

Από τη φοίτησή μου στο πρόγραμμα έχω αποκομίσει σημαντικές γνώσεις, οι οποίες πρόκειται να με βοηθήσουν στη μετέπειτα εργασιακή μου πορεία. Σε αυτό, φυσικά, έχουν συνεισφέρει οι εξαιρετικοί εισηγητές των μαθημάτων που έχω παρακολουθήσει έως τώρα. Πρόκειται για ένα αξιόλογο πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει πολλές επαγγελματικές δυνατότητες.


Σωτηρία Κοτταρά, απόφοιτη 2021

Από τη  φοίτησή μου στο πρόγραμμα σπουδών, αποκόμισα, με εύληπτο τρόπο από τους διδάσκοντες, χρήσιμες γνώσεις και εξειδικευμένες προσεγγίσεις σε θέματα που άπτονται της διαχρονικής διεθνούς και εγχώριας υγειονομικής πολιτικής, οι οποίες, μέσω της μελέτης τους, αποκαλύπτουν τον πυρήνα των παρατηρουμένων δυσαρμονιών στον υγειονομικό τομέα αποσαφηνίζουν τα βαθύτερα αίτια και εστιάζουν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.


Ισίδωρος Μέντης, απόφοιτος 2019

Τόσο το πρόγραμμα όσο και οι διδάσκοντες είναι πολύ αξιόλογοι. Μέσα από την διδασκαλία τους μεταδίδουν στους φοιτητές την ουσία και την αξία του προγράμματος με τρόπο ρεαλιστικό και άμεσα συνδεδεμένο με τις ανάγκες του σύγχρονου κοινωνικοοικονομικού πλαισίου.


Κατσίλα Αικατερίνη, απόφοιτη 2019

Πολύ καλό πρόγραμμα με αξιόλογους καθηγητές και πάνω από όλα δίπλα στο φοιτητή. Θεωρώ πως η δομή του προγράμματος είναι ιδανική για φοιτητές που ταυτόχρονα εργάζονται και σαν το σημαντικότερο κομμάτι θα χαρακτήριζα την εκπόνηση εργασιών μιας και μας δίνεται η δυνατότητα να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και να πάρουμε καθαρή και ουσιαστική γνώση. Το μόνο αρνητικό που έχω δει μέχρι τώρα είναι ότι σε μερικές υποενότητες ο αριθμός των συναντήσεων δεν επαρκεί και μάλλον θα έπρεπε να προστεθούν και άλλες.


Πανταζάτος Άλκης, απόφοιτος 2019

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στο πρόγραμμα έκανα για πρώτη φορά τη γνωριμία μου με το αντικείμενο της Λογιστικής και μπόρεσα να κατανοήσω καλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι επενδυτές στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Μέσω των εργασιών που μας δόθηκαν και των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα βιβλία κατάφερα να αποκτήσω μία ξεκάθαρη εικόνα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα διοικητικά στελέχη στις επιχειρήσεις που εργάζονται.


Σδρόλιας Απόστολος, απόφοιτος 2018

Θεωρώ πως θα με εξελίξει εργασιακά αλλά και θα μου διευρύνει τις γνώσεις μου πάνω στα οικονομικά. Θα προτιμούσα απλά περισσότερες ΟΣΣ.


Κιοσσές Γιάννης, απόφοιτος 2019

Σε ένα πραγματικά ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον στον χώρο της υγείας, το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό έρχεται πραγματικά να απαντήσει μέσω της εξειδικευμένης γνώσης που προσδίδει στις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου από το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου επιτρέπει να εμβαθύνω την γνώση μου στο οικονομικό πεδίο και να το προσαρμόσω στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς. Οι εισηγητές είναι εξαιρετικά καταρτισμένοι εστιάζοντας στα κατάλληλα σημεία προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στο εν λόγω πρόγραμμα. Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος!


Βασίλειος Αντωνόπουλος